746 Liverpool Tröja OdellW

.

Mål! Northampton Town 0, Burton Albion 2. Ryan Edwards skott med höger fot från vänster sida om sexfältets nedre högra hörn efter en snabb paus.Premier League -odds för de senaste spelen har släppts men vi vet att bookmännen inte alltid får rätt och det finns gott om pengar att tjäna.

Danny Rose tvingade Ben Garratt till en hyfsad räddning tidigt i den andra halvleken, men gästvakten Jonathan Mitchell plockade ovetligt en backpass i den 77: fotbollströjor billiga e minuten och Bostwick borrade hem från Sean Clares permittering.

Ryan Watson knäckte sedan ribban med ett fint skott från kanten av boxen innan Sam Hoskins flög smalt över när Northampton fortsatte pressa.

Även om de är kvar i de fyra nedersta, är de bara två poäng efter Northampton strax ovanför dem, liksom Bristol Rovers på 20: e plats i en överbelastad bottenhalva av tabellen.

PointsBet är vår officiella sportspelspartner och vi kan få ersättning om du satsar på PointsBet för första gången efter att du klickat på våra länkar.Jimmy Floyd Hasselbaink fick en lycklig återkomst till Sixfields när hans Burton-sida fortsatte sin återupplivning med en 2-0-seger över Northampton i League One. barcelona kläder