453 fotbollströjor LenaTh

.

Koeman har inte lagt någon hemlighet på att han vill ta med Wijnaldum och Memphis Depay till Katalonien och han kommer att kunna prata med spelaren i januari.

Wijnaldum vill stanna i Liverpool och Klopp vill behålla honom, men Anfield -hierarkin har kämpat för att komma överens om kontraktets längd.

Hans nuvarande avtal kommer att löpa ut 2022 men de röda försöker nu avsluta en förlängning av kontraktet för den tidigare Monaco -mannen.

Han hjälpte marschalen Liverpool till en ren sida tillsammans med Joe Gomez på onsdagskvällen i 1-0-segern på Ajax.

Dess redaktionella sida stödde Hillary Clinton 2016, och två år senare samordnade tidningen en nationell kampanj mot Trumps ‘smutsiga krig mot den fria pressen’.

Men det verkar som att många på FSG också har haft fokus på frågor utanför planen under de senaste åren, eftersom siffror från gruppen har sprutat miljoner i amerikanska valdonationer. Manchester City Tröja

De välkomnar Serie A -laget till Anfield och vet att seger skulle säkra sin plats i åttondelsfinalen i Champions League, efter att ha vunnit alla tre grupp D -matcherna hittills den här terminen.Liverpool var en av 12 europeiska sidor som meddelade på söndagen att de skulle bilda en ny ‘Super League’ där majoriteten skulle vara immun mot någon form av nedflyttning – men fans över hela landet ryckte för idén.